Nightlight 10 jaar

Vandaag bestaat Nightlight precies 10 jaar!

 

Op zondag 28 februari 2004 draaide Jeroen (toen 16 jaar) en Sander (13 jaar) voor het eerst samen. Sander draaide voorheen af en toe op feestjes onder de naam disco Megabass, Jeroen gebruikte de naam disco Nightlight maar draaide vooral thuis nog. Beide jongens hadden dus al een kleine disco, besloten werd om hier een mooie combinatie van te maken.

De uiteindelijk gebruikte set op het eerste feestje had nog een zeer hoog ‘hobby’-gehalte, maar gezellig was het wel! De samenwerking pakte goed uit, niet veel later werd besloten dat het zeker voor herhaling vatbaar was en besloten werd om de naam van Jeroen over te nemen en te gaan draaien als: Nightlight.

Het begin is gemaakt…

nightlight_10jaarDe samenwerking verliep vlot, beide jongens hadden hun eigen interesses. Jeroen werd de man van de muziek, terwijl Sander al snel de lichtman en technicus werd van de twee. Al snel werd een nieuw discomeubel gebouwd (die nog altijd gebruikt wordt) zodat de show ook wat betere uitstraling kreeg en gemakkelijker te vervoeren was.

In de jaren erna kwamen er steeds meer en ook steeds grotere feesten en openbare evenementen ons pad op, inmiddels zijn we nu vele openingsdansen en polonaises verder. Zonder de hulp van onze familie, vrienden en collega-dj’s was dit nooit gelukt.

Nu en de toekomst

nightlight 10 jaarAfgelopen jaren hebben we de LED-techniek omarmt. De oude 500W “gloeilampen” zijn vervangen door energiezuinige tri-LED Spots, ons meubel kan voorzien worden van LED-panelen, we beschikken over LED movingheads, diverse LED floor spots, blinders, tubes, cones en LED TV’s. Met deze moderne show zijn wij klaar voor de toekomst, op naar de volgende 10 jaar!

Feestje!?

De eerste 10 jaar zit er op en dit laten we niet ongemerkt voorbij gaan. Komende week hebben we daarom een groot feest georganiseerd, vier dagen lang bij de Hooikar! Met o.a. optredens van Johnny Gold en band Drievoud. De entree is gratis dus zorg dat je erbij bent! Oja, mensen die gewoon carnaval willen komen vieren zijn natuurlijk ook van harte welkom!