KPJ Gilze Feestweekend 2015

Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 augustus staan we weer op het KPJ Gilze Feestweekend. Dit jaar met onder andere optredens van de WC Experience, De Bijtels, Rob Ronalds en Feestorkest Drievoud.

Programma KPJ Gilze Feestweekend 2015

Vrijdag 14 augustus: Feestorkest Drievoud

De vrijdag staat in het teken van de oldies (jongeren zijn uiteraard ook welkom).
Feestorkest Drievoud zal deze avond voor de gezellige klanken zorgen. Ook wel bekend van de Nacht van Chaam en Carnaval 2015 bij Café de Hooikar.
Kosten: voorverkoop €7,50 aan de tent €10,00. Bestel hier je kaarten.
Tent open: 20.00 uur

Zaterdag 15 augustus: WC Experience & Rob Ronalds

Zoals we gewend zijn van KPJ Gilze organiseren ze ook dit jaar weer op de zaterdag een Rock & loll avond. Rob Ronalds zal de feesttent opwarmen (o.a. bekend van Haar rode lampie, Kleine blonde mariandel en Meisjes van de nacht), waarna de WC Experience de gehele tent op zijn kop zal zetten.
Tent open: 20.00 uur
Kosten: voorverkoop €12,50 aan de tent €15,00. Bestel hier je kaarten.

Zondag 16 augustus: De Bijtels

Op zondag organiseert KPJ Gilze zoals gewoonlijk weer Trekkerbehendigheid, waarin plaatselijke boeren hun kunsten kunnen vertonen. Sinds enkele jaren wordt ook het kindertrekkerbehendigheid georganiseerd, waar de kinderen kunnen laten zien wat hun al wel niet kunnen met een klein werktuig. Ook dit jaar wordt er ’s middags weer een heus Bubbel-voetbal toernooi georganiseerd.
Aan het begin van de avond zal coverband De Bijtels een spetterend optreden geven waarna wij het weekend in stijl zullen afsluiten.
Tent open: 10.00 uur
Aanvang muziekprogramma 17.00 uur.

Meer info over programma, kaartverkoop en activiteiten op: www.kpjgilze.nl